I just wanna make you sweat

Vilken frihet det är och ha bil, jag och mäki tog bilen och började fara till café göteborg, därefter for vi till vitskärsudden och bara njöt. Älska bushen just nu! och eftersom solen var så fin tog vi en tripp till holma på klippan innan det avslutades på färjelägret. Hur mysigt som helst och tuur jag hade pappas kamera med mig, världens finaste solnedgång.

and I hanging on a moment with you

Sofia ja säger då det, du for fel vecka utomlands. har varit sjukt varmt nu i 2 dagar. igår vid kl 4 såg jag på termometern och den stod på 37,4 grader?!? det är ju i solen men ändå, sjukt. idag är det nästan lika varmt och då ska jag spendera kvällen nere i en källare på äckliga mattor och brottas, de gillas!!

can you be my doctor

Har spenderat helgen på en camping  i agnsjön med mamma och pappa för att kurera mig. var tänkt att jag skulle till lycksele och fira jojjan som fyller 18 men drog på mig världens förskylning. Var kanske inte bästa helgen att fara när strömmen var borta hela lördagen och de blåste orkanvindar. Som tur sprack vädret upp på kvällen iaf!


Beagle

Har varit och hälsat på emelie och filips hund som dom ska köpa. Huuuur söta är dom inte?

RSS 2.0